Colours of Ostrava
Kofola Radegast Rádio Orion

Účinkující / Zloději uší
13.7.2002 scéna Karpatia forum

Tomáš Havlíček: basová kytara, kytara, zpěv
Pavel Magnusek: bicí, zpěv, foukací harmonika
David Šubík: pozoun, klávesy, bicí, zpěv

V roce 1997 se k duu Havlíček/Magnusek (původně Výkřiky břich) přidal David Šubík, vzniklo trio, které bylo charakteristické svým kolotočovým efektem: vzhledem k tomu, ľe ze tří členů skupiny byli dva bubeníci, dva hráči na basovou kytaru a dva hráči na kytaru, u jednotlivých nástrojů i u zpěvového mikrofonu se neustále střídali různí lidé. To mělo své kouzlo, ale pro koncertní vystoupení ne příliš praktické. Vzhledem k tomu se jednotliví členové ustálili u výše zmíněných nástrojů.
Skupina působí na poli rockové, experimentální, improvizované nebo i moderní váľné hudby. Spolu se Zloději uší vystoupili jako hosté nebo spoluhráči:
Radovan Přikryl, klávesy (CZ), Hans W. Koch, elektronika (D), Andreas Wagner, saxofon (D), Jiří Surůvka, performance, zpěv (CZ), Palinckx (NL, Skotsko), Attila Dora, saxofony (H), Alan Purves, bicí (Skotsko), Jim Meneses, midimarimba (USA), Wilbert de Joode, kontrabas (NL), Joost Buis, pozoun (NL), Michael Delia, perkuse (USA), Julius Fujak, klávesy (SK), Joker Nies, omnichord, elektronika (D), Josef Novotny, syntetyzer, elektronika (A), DJ DNA (NL), Peter Varsavik, kytara (SK)

web: www.earthives.com
www.zulu.cz - Ostrava city culture server