Colours of Ostrava 2003
Česká spořitelna EU statutární město Ostrava

Elle café SKY scéna
Nebe SKY Club


Novinky ze světa ELLE cafe SKY (8.7.2003)
Internetová kavárna, filmy a DJs na ELLE cafe SKY

Nebe klub Sky Nebe SKY Club se promění na dobu festivalu Colours of Ostrava ve scénu ELLE cafe SKY.
Klub bude v pátek 11.7. otevřen od 16:00 a program začne projekcí filmů.
Lola běží o život (16:00 - 18:00)
Šeptej (18:00 - 20:00)

Projekce i internetová kavárna elle free c@fe powered by econnect, která bude otevřena po celou dobu trvání této scény, jsou zdarma.

V sobotu 12.7. je klub otevřen už od pravého poledne a až do 20.00 budete moci surfovat na internetu v elle free c@fe powered by econnect a dívat se na filmy:
Chillie's lounge bar Acid House (12:00 - 14:00)
Human Traffic (14:00 - 16:00)
Samotáři (16:00 - 18:00)
Trainspotting (18:00 - 20:00).

ELLE cafe SKY po promítání filmů bude oba dny v čase od 21.00 do 5.00 patřit produkcím DJs.
Klub Nebe SKY se skládá vlastně ze dvou klubů, takže budou hrát v obou prostorách. A to ve SKY v pátek 11.7. DJ Tvyks a DJ Lillou, v Chillie´s DJ Stanzim a DJ Blue.
V sobotu 12.7. jsou ve SKY DJ Josef Sedloň a DJ Cubik, v Chillie´s DJ Stanzim a DJ Blue.
Internetová kavárna elle free c@fe powered by econnect je ortodoxním surfařům po síti k dispozici i při DJs produkcích!



Nebe SKY Club na Mussorgského ulici, kolmé na Stodolní, bude během festivalu patřit k jedné z deseti scén a celý bude pod záštitou časopisu ELLE, který připravil ve spolupráci se SKY Clubem bohatý program. Na příklad uveďme elle free c@fe powered by econnect, videoprojekce filmů (Milion Dolars Hotel, Trainspotting, Šeptej, Human Traffic, atd.) a samozřejmostí hudební program, na kterém se budou podílet DJ's, většinou působící na alternativně a tanečně zaměřeném Rádiu 1.
Nebe SKY Club patří k nejstarším na slavné Stodolní ulici. Byl otevřen před téměř třemi roky. Minulý rok prodělal rekonstrukci, která klubu jen přidala. Nebe SKY Club je dvoupatrový a svou velikostí patří k těm největším. Tento taneční klub má na každém svém patře bar a samozřejmostí je otevřená zahrádka také se svým barem.
Pořádají se zde hudební produkce DJ's z různých hudební žánrů, pro příklad uveďme disko, house, dance, pop, rock i oldies. Je velice rozličný ve svém hudebním zaměření. Hostovali zde známé osobnosti, jako třeba Richard Krajčo (Kryštof), který u nás dokonce hrál pravidelně.
Klub poskytuje mnohé možnosti při pořádání soukromých večírků, firemních akcí nebo jiných akcí podobného zaměření s výsledkem bavit se.

Chillie's Louge Bar
Je samostatný bar v klubu SKY. Je to vlastně klubu v klubu. Chillie's znamená odpočívárna a to náš Váš bar určitě je. Pohodová muzika, sedačky, příjemné prostředí, hezké barmanky a míchané nápoje to je pohoda. K tomu otevřená zahrádka s výhledem na Stodolní a plynovými lampami pro případ chladnějších večerů.
Široký výběr speciálních lahvových piv, alkoholu, míchaných nápojů i čepované pivo samozřejmě máme.
Vstup je od SKY Clubu oddělen dveřmi na zvonek. Chillie's je odhlučněný, takže si naši muziku může každý v klidu vychutnat. Když dostanete chuť si pořádně zapařit a zatančit, tak potom není problém sejít pár schodů do SKY Clubu a pořádně to rozjet, pak se zase přijít občerstvit a vychladnout- to je Louge, zůstat chladným.
Samozřejmě pořádáme soukromé, firemní večírky pro uzavřenou společnost i s jídlem formou teplého nebo studeného rautu.
U nás v Chillie's Louge baru si jistě každý příjde na své, a když ne tak ho alespoň přivítáme, opojíme a pak se s ním rozloučíme.

Adresa: Mussorgského 6, Ostrava 1
www.chillies.cz
Tel: 608 864 434

Pátek 11.7.2003 od 20.15.:
Nebe Sky: DJ Tvyks, DJ Lillou

Sobota 12.7.2003 od 20.15.:
DJ Josef Sedloň, DJ Cubik

Chilie´s oba dny: DJ Stanzim, DJ Blue


DJ Tvyks
DJ Tvyks uchvacuje party people stylem složeným z housu, deep housu, techna, vše okořeněné breakbeatem a trochou elektro funku. V současnosti má tři rezidentní noci French Connection společně s Dys - Martinem, Suiit v klubu Mecca a party Deja Vu v ostravském klubu Fabric.

DJ Lillou
DJka Lillou se vrátila do České republiky po téměř dvouletém pobytu ve Velké Británii. Od roku 1999 působila v Londýně na oblíbeném pirátském rádiu EFM, vystupovala na parties Technology v klubu 414 nebo na své pravidelné páteční párty v klub-baru Barbuskha. V minulém roce při svých krátkých návštěvách České republiky vystupovala v klubech Roxy, Radost FX, Paradogs, Palác Akropolis a na party Open Air Field. Její styl můžeme charakterizovat jako tech-house.

DJ Josef Sedloň
Dlouholetý moderátor Radia 1, Radiožurnálu, hudebních rozhovorů v televizi pro pořady Point, Paskvil. Jeden z prvních, který začal 'tlačit' taneční hudbu do éteru. V V roce 1990 začal hrát v legendárním studentském klubu 007 Strahov, v letech 1994-6 také v klubu 17 na Kladně, kde už hrál z gramofonů. Spoluzaložil agenturu Lighthouse, píše články do hudebních časopisů. Hraje styly tribal house/techno, tek break.

DJ Cubik
DJ Cubik (vlastním jménem Jakub Šmejkal) hraje aktivně od roku 1995. Poprvé začal pravidelně hrát v klubu Újezd (95-96), po té v klubu XT3 a Punto Azul. Na první větší party pořádanou agenturou Lighthouse hrál v rove 1997 společně s Colinem Dalem v Roxy. Od té doby hrál na mnoha parties a festivalech, nejčastěji na parties agentury Lighthouse a klubu Roxy. V současnosti se také intenzivně věnuje hudební tvorbě v projektu FO3 společně se Šimonem Dvorským. Hraje styly progresive, funky, disco, techhouse.

DJ STANZIM
Hraje drum'n'bass, breakbeat, downtepo. Za život v těsném sepětí s hudbou vděčí především Rádiu 1, kde pracuje od jeho založení v r.1991. Přes industriální elektroniku a manchesterskou kytarovou scénu se dostal k taneční hudbě. Dává přednost skladbám s členitou rytmikou různého tempa - od junglu přes breakbeat až k downtempu - a spíš pocitům než tvrzením. Na Rádiu 1 se snaží každý čtvrtek a neděli mezi 15. a 19. hodinou plout náladově a eklekticky.
Vydavatelství Quazi Delict Records založil společně s Janem Kvasničkou v roce 1998 a ještě téhož roku se jejich tým rozšířil o Aleše Tůmu. QDR mapují domácí dění napříč žánry.

DJ Blue
Hraje sedm let, je rezidentem pražského klubu Roxy . K nezapomenutelným odehraným setům patří ten na festivalu Jelení Příkop 1998 na Pražském hradě. Po účasti na Red Bull Music Academy v Berlíně v roce 1999 se začal Blue pravidelně objevovat i v Paláci Akropolis na Žižkově - do svého pořadu Eclectica si zve hosty - DJs od nás i ze zahraničí. Spolu s Janem P. Muchowem a Carlosem hraje v projektu Lazy Jimmy. Styl, který dnes Blue hraje, se dá shrnout jako mix downtempa, tech-jazzu a abstraktního breakbeatu…