Colours of Ostrava 2003
Česká spořitelna EU statutární město Ostrava

Scéna Fabric
Už na loňském prvním ročníku Colours of Ostrava se osvědčila taneční scéna v klubu Fabric. Ten už existuje 3 roky, patří do areálu Stodolní ulice, i když je asi 200 metrů od ní vzdálen. Leží na konci Poděbradovy ulice u tramvajové vozovny a vchod je z Plynární ulice. Je největším tanečním klubem na severní Moravě. Zaměřený je na house, trance, techno a drum and bass.

V pátek 11.7. a v sobotu 12.7. ve Fabricu mimo jiné vystoupí:

Martin Gredner
Ostravský DJ M. Gredner začínal v roce 1997 kdy prezentoval hlavně funky house a house. Dnes hraje progressive house, který považuje za nejlepší, co v dnešní době může taneční muzika nabídnout. Je třetím rokem rezidentem klubu Fabric.

DJ Pat Heart (FR)
DJ Pat Heart přijíždí z rodné Francie do České republiky celkem pravidelně od roku 1996. Jeho zajímavé a zábavné sety jsou typické prolínáním různých stylů od house (jazzy a funky), jungle, drum'n'bass po breakbeat a big beat. Ve svých vystoupeních představuje u nás málo slyšený francouzský a švýcarský house. Pat Heart je residentem švýcarského rádia COULEUR 3, kde má své pravidelné show každé úterý a neděli.

DJ Kaiser Soze
Kaiser Soze hraje od roku 1995 v Olomouci. Od roku 1999 je členem Lunar Booking Agency. Organizoval Vortex parties, je residentem největšího českého techno festivalu Orion. Namixoval CD kompilaci Supersonic Garage a 2 CD k Orion Hall. Věnuje se technu ve všech podobách, zakládá si na precizním mixingu a promyšlené skladbě setu. Již dva roky vystupuje také pod pseudonymem Aleph v minimal setech a je zakládajícím členem projektu Clicks and Cuts.

Dušan Only One & Jan2
Dušan Only One aka. DFL (aka. Mimoň) a Jan2 (aka. Vindaloo a Dentist) jsou členové skupiny Ohm Square a majitelé společnosti East Authentic... Společnost East Authentic vznikla v Praze v roce 1996 jako studio a produkce zabývající se elektronickou a taneční hudbou. V roce 2000 přibyla nová divize - East Authentic Records.

DJ Kmín
DJ Kmín se věnuje DJ produkcím od poloviny 90. let. Je členem EXT dust rainbow a rezidentem ostravského klubu Fabric. Od roku 2003 se plně věnuje webovým stránkám o breakbeatu, který také hraje (http://breakbeat.zulu.cz).

Elvis
Drum´n´bassový DJ Elvis je zakládajícím členem sdružení EXT dust rainbow a provozuje školu pro DJs MP4.

M Trick (+Uppercut DnB) (DE)
Po prvních pokusech s hardcore technem se M Trick rychle usadil v drum'n'bassu. Vývoj směroval pryč od křiklavých breaků a samplů k rovnější basové lince a syntetickým zvukům a o to víc ho drum'n'bass fascinoval. Po několika live projektech pod různými pseudonymy následovaly pravidelnější vystoupení už pod jménem M Trick v Berlíně. Uprostřed roku 1999 pak M Trick ve spolupráci s DJ Switchem rozjíždějí Uppercut DnB party. Mezi jeho další počiny patří projekty a párty jako jsou Unbreakable Rockers, Mind Controller, Crash Override a Berlin Hardcore. M Trick je znám také z berlínského éteru, kde jej bylo slyšet na rádiích SBF4, Rádiu Fritz a na prvním undergroundovém rádiu v Berlíne - Twen FM.

Mos Phat (wolfpack) (DE)
V roce 1996, tehdy ještě 14ti letý Mos Phat, poprvé uslyšel drum and bass set v podání jeho kamaráda DJ Jeff Smarta, to jej inspirovalo k vlastním začátkům. Spolu s DJ Dathai rozjeli na lokální drážďanské stanici radioshow "Radioaktiv jungle". Na konci roku 1999 založili spolu s Mischou Dawolfpackkru a své párty oživovali originálními dekoracemi. Mos Phat se přeorientoval prevážně na technoidní drum and bass. Zabookováním Stakka+Skynet se mu splnil jeho sen a od té doby je drážďanská dnb scéna na vzestupu a stává se pravděpodobně nejlepší v Německu.