Colours of Ostrava 2003
Česká spořitelna EU statutární město Ostrava

Scéna Stodolní
Přímo na Stodolní ulici, přesněji řečeno na parkovišti mezi Stodolní a Poděbradovou ulicí, je scéna Stodolní. I když je menší než nedaleká Spektrum nebo Čas na Černé louce, přesto je na ní program dostatečně pestrý a to nejen pro ortodoxní rockery.

Pátek 11.7.2003 rozjede severomoravská Banana s frontmankou Vladivojnou, připomínající Ninu Hagen. Precizní Sluneční orchestr (Kudela, Vacík, Janáček) zahraje vlastní muziku s prvky klasické, jazzové, africké, latinsko-americké i etnické hudby, na perkuse bude hostovat Imram Zangi. Vynálezci českého ska Sto zvířat budou pokračovat v kvalitě, nabízené na scéně Stodolní. Vystřídají je v pátek poslední: -123 min. S jejich energickým funky s prvky jazzu a blues budete jistě spokojeni.

Sobota 12.7.2003 začne rockovým nářezem vítězné kapely Boom cupu 2002, bohumínskými Glayzy. Žánr zůstane stejný u oblíbenců privátních rádií Vypsaná fiXa. Arabské rytmy, krásná zpěvačka, to jsou Al Yaman, kteří vám dají vydechnout. Po nich přijde rocková ostravská smršť Robson, prověřená mnoha klubovými koncerty na Moravě. Následuje jedna z nejstarších českých world music kapel Gothart. Všechno možné - od punku přes psychedelii, až po etnickou hudbu mnoha národů světa míchají dynamičtí Korai Öröm z Maďarska, kteří uzavřou dění na scéně Stodolní.