Colours of Ostrava 2004
Česká spořitelna EU statutární město Ostrava

Předprodeje:
Ticketpro Vstupenky jsou exkluzivně v předprodejích Ticketpro a on-line na www.ticketpro.cz

V síti Ticketpro a v ostravském klubu Boomerang se rozběhl 1. března předprodej vstupenek na letošní Colours.
Připravili jsme opět velmi příznivé ceny odstupňované dle doby, kdy si vstupenky koupíte. Včasným rozhodnutím tak můžete ušetřit až 240 Kč!

Ceny vstupného:
Do 1. května - 450 Kč, do 1. června - 580 Kč, do 6. července - 630 Kč, na místě - 690 Kč.
Cena je včetně DPH, servisních poplatků a zahrnuje i možnost kempování.

Jednodenní vstupenka na místě 500 Kč.


pro držitele ZTP a ZTP+P je vstupné se slevou pouze na místě za 149 Kč.
Děti do 140cm výšky mají vstup zdarma.


Členové klubu Ticketpro a držitelé platebních karet České Spořitelny Visa Classic Partner debetní, Kredit+, MasterCard Partner Kredit+, MC Partner Univerzita Karlova mohou využít 10% slevu vstupného. Místo 630 Kč zaplatí výše uvedení jen 567 Kč. Podrobnější informace o uplatnění této slevy naleznete na www.ticketpro.cz. Slevu nelze čerpat v klubu Boomerang.


Jak získat až 50% slevu na cestu vlakem na festival:
Pokud se chystáte na festival vlakem a kupujete si zpáteční jízdenku (z jakékoliv železniční stanice v ČR) bez ohledu, zda u pokladny či u průvodčího ve vlaku, je třeba ji koupit buď do stanice Ostrava - Hlavní nádraží nebo Ostrava - Svinov (nejbližší stanice k areálu) a zároveň říci, že jedete na festival Colours of Ostrava, popř. že chcete slevu "VLAK PLUS" jedné z těchto stanic.
Pokladní vám automaticky prodá zlevněnou zpáteční jízdenku, kdy na základním jízdném ušetříte 50%, na zlevněném zákaznickém jízdném (Karta Z) 20%.
Po koupi vstupenky na festival je důležité si ji ponechat i po odtržení ústřižku na cestu zpět. Při zpáteční cestě spolu s jízdenkou předložíte i tuto vstupenku a sleva vám bude uznána. Pokud byste neměli vstupenku z festivalu, průvodčí vám dopočítá k doplacení poskytnutou slevu. Všechny jízdenky VLAK+ navíc platí až do pondělní půlnoci.