Colours of Ostrava 2003
Česká spořitelna EU statutární město Ostrava

Novinky / Tiskové centrum


Firma MRAW COMPUTER SYSTEMS vás zve …

MRAW COMPUTER SYSTEMS s.r.o. Společnost MRAW COMPUTER SYSTEMS s.r.o. je společnost, která od roku 1992 se zabývá prodejem, instalací a servisem výpočetní a telekomunikační techniky, profesionální světelné a zvukové techniky, kancelářské techniky a službami přímo spojenými s problematikou IT technologií, LAN, WAN, komplexních řešení pro práci a zábavu.

Prodej výpočetní techniky je podpořena týmem odporníků, kteří vám "ušíjí" počítačovou sestavu přímo na tělo. Dlouholetá odbornost je zárukou kvality i rychlosti při instalacích síťových prvků, tiskáren a jiných zařízení. Digitální technika, fotoaparáty, LCD monitory, projektory a jiné prvky jsou produkty které vám uchovají a navrátí vzpomínky.

HAL 3000 Návrhy, řešení a realizace nejen profesionální světelné a zvukové techniky vám zajistí vyniknout a být pořád na vrcholu v oblasti zábavy a prezentace.

Veškerá zařízení vám dodáme se zárukou záručního i pozáručního servisu. Při určitém objemu vám zboží dovezeme v obvodu města Ostravy až do domu.

Praxe, nesčetné množství certifikátů, reference jsou zárukou kvalitního prodeje, instalací, konfigurací a dodávek zařízení firem: MRAW, HEWLETT-PACKARD, 3COM, APC, INTEL, MICROSOFT, NOVELL, EDS, QDI, AUSUS, MSI, ATI, NVIDIA, MATROX, WD, GENIUS, AMD, SEAGATE, MAXTOR, BENQ, MICROSTAR, TEAC, TOSHIBA, PLEXTOR, PIONEER, SONY, SB, WELL, EUROCASE, MOREX, AOC, ADI, IIYAMA, UMAX, EPSON, MINOLTA, LEXMARK, PANASONIC, CANON, LOGITECH, CHICONY, ACER, ROBE, COMPAQ,

Naším cílem je Vaše maximální spokojenost s našimi službami - nechceme jen prodávat "krabice", ale vytvořit komplexní dodávky dle Vašich představ.

www.mraw.cz